HARMONY FOLİAR | 15-40-15+TE | 20-20-20+TE | 10-10-40+TE |
İçerik | % w/w | % w/w | % w/w |
Toplam Azot (N) | 15% | 20% | 10% |
Amonyum Azotu (NH4) | 3,4% | 3,4% | - |
Üre Azotu (NH2-N) | 11,6% | 11,3% | - |
Nitrat Azotu (NO3-N) | - | 5,3% | 10% |
Fosfor Pentaoksit (P205) | 40% | 20% | 10% |
Potasyum Oksit (K2O) | 15% | 20% | 40% |
Bor (B) | 0,01% | 0,01% | 0,01% |
Bakır (Cu) EDTA ŞelatlI | 0,01% | 0,01% | 0,01% |
Demir (Fe) EDTA ŞelatlI | 0,05% | 0,05% | 0,05% |
Mangan (Mn) EDTA ŞelatlI | 0,02% | 0,02% | 0,02% |
Molibden (Mo) | 0,001% | 0,001% | 0,001% |
Çinko (Zn) EDTA Şelatlı | 0,02% | 0,02% | 0,02% |
Bitki | Uygulama Dozu g/100L su |
---|---|
Sanayi Bitkileri (Pamuk, Mısır, Ayçiçeği, Soya, Şekerpancarı) | 250-300 |
Bağ | 250-300 |
Hububat (Y. Ot müc. ile birlikte) | 250-300 |
Tarla Sebzeciliği | 150-200 |
Tütün, Mercimek | 150-200 |
Sera Bitkileri | 100-200 |
Naranciye ve Meyve, A.Fıstığı | 200-250 |
Süs Bitkileri | 75-100 |
BİTKİ | Yapraktan Uygulama Dozu g /1 00 L su |
-Sanayi Bitkileri (Pamuk, Mısır, Soya, Ayçiçeği, Şeker pancarı, Tütün vb.) | 250-350 |
-Yumrulu Bitkler (Patates, Pancar, Havuç, Soğan, Sarımsak, Turp v.b.) | 250-350 |
-Baklagiller (Fasülye, Mercimek, Nohut Bakla, Bezelye v.b.) | 200-250 |
-Bağ | 250- 300 |
-Hububat | 250- 300 |
-Sebzeler | 200-250 |
-Meyve Ağaçları - Narenciye | 250- 300 |
-Süs Bitkileri | 75-100 |
Uygun dozlar tarımsal analiz sonuçlarına ve bitkilerin gelişme durumuna göre bu konuda uzman danışmanlar tarafından belirlenir. Tavsiye edilen uygulama miktarını aşmayınız.
Her bir sorunuz, öneriniz ve geri bildiriminiz için sizi dinlemeye hazırız! Bize ulaşmanız için bir telefon yeterli:
* Bulunduğunuz bölge ile ilgili sorumlunun iletişim bilgileri için lütfen tıklayın.
Uzman kadroya ve son teknolojiye sahip laboratuarımızda TSE / ISO EN 17025 Standardının gerekliliklerine uygun olarak üretim yapmaktayız.
Web tasarım eKoza Dijital tarafından yapılmıştır.
Telif hakkı © 1987 – 2024 | Doktor Tarsa Tarım Sanayi ve Ticaret A.Ş. Tüm hakları saklıdır.
Çerezler, içeriği ve reklamları kişiselleştirmek, sosyal medya özellikleri sağlamak ve trafiğimizi analiz etmek için kullanılmaktadır. “Tüm Çerezleri Kabul Et” seçeneği ile tüm çerezleri kabul edebilirsiniz.