ATOMİX COMBİ | |
İçerik | % w/w |
Bor (B) | 0,8% |
Bakır (Cu) EDTA ŞelatlI | 0,5% |
Demir (Fe) EDTA ŞelatlI | 4,0% |
Mangan (Mn) EDTA ŞelatlI | 3,0% |
Molibden (Mo) | 0,1% |
Çinko (Zn) EDTA Şelatlı | 4,0% |
Mikro Elementlerin Bitkilerde Görevleri
Mikro Elementlerin Topraktaki Yarayışlılığı
Mikro Element Noksanlıkları
Mikro Element Noksanlığına Hassas Bitkiler
Tavsiye Edilen Doz
ÜRÜN | DOZ | UYGULAMA ZAMANI |
---|---|---|
Domates,Hıyar, Patlıcan | 50 - 100 g / 100 L su | Çiçeklenme başlangıcında ve 2-3 hafta ara ile. |
Narenciye | 75 g / 100 L su | İlkbahar ve sonbahar sürgünleri zamanında. |
Elma, Armut | 50 - 100 g / 100 L su | Çiçeklenme öncesi, meyveler ceviz iriliğine ulaştığında ve yaz sürgününde hasat sonrası. |
Şeftali, Kayısı, Kiraz | 50 - 100 g / 100 L su | Çiçeklenme sonrası ve hasat sonrası. |
Tahıllar | 300 g / 100 L su | Kardeşlenme ve sapa kalkma dönemi. En az 50 L / da su ile. |
Üzüm | 100 g / 100 L su | Çiçeklenme öncesi. |
Çeltik | 200 g / 100 L su | Kardeşleme başlangıcında ve 1 ay sonra. |
Mısır | 300 g / 100 L su | 4-6 yaprak döneminde en az 30 L / da su ile. |
Pamuk | 300 g / 100 L su | Taraklanmadan önce ve sonra. En az 30 L / da su ile. |
Şeker Pancarı | 70-100 g / 100 L su | 6 yaprak dönemi ve 1 ay sonra. |
Soğan | 200 g / 100 L su | 4 yaprak döneminde 14 gün arayla 3 uygulama. |
Yer fıstığı - Soya | 150 g / 100 L su | Çiçek tomurcuğu dönemi ve 10 gün sonra. |
Kavun, Karpuz | 150 g / 100 L su | Çıkıştan 1 ay sonra ve 1-2 hafta ara ile. |
Patates | 100 gr/ 100 L su | Çıkıştan sonra 14 gün arayla 3 uygulama. |
Fındık | 150 g / 100 L su | Yaprak teşekkülünde ve takiben 1 ay sonra. |
Süs Bitkileri | 50-100 g / 100 L su | Büyüme başlangıcı ve takiben 2 hafta ara ile. |
Toprak Uygulaması / Genel Tavsiye:
Sebzeler Süs Bitkileri | Meyve Ağaçları, (Ağaç büyüklüğüne göre) |
---|---|
0,2 - 0,5 kg / da | 20 - 100 g / bitki |
Tavsiye Edilen Doz
ÜRÜN | DOZ | UYGULAMA ZAMANI |
---|---|---|
Domates,Hıyar, Patlıcan | 50 - 100 g / 100 L su | Çiçeklenme başlangıcında ve 2-3 hafta ara ile. |
Narenciye | 75 g / 100 L su | İlkbahar ve sonbahar sürgünleri zamanında. |
Elma, Armut | 50 - 100 g / 100 L su | Çiçeklenme öncesi, meyveler ceviz iriliğine ulaştığında ve yaz sürgününde hasat sonrası. |
Şeftali, Kayısı, Kiraz | 50 - 100 g / 100 L su | Çiçeklenme sonrası ve hasat sonrası. |
Tahıllar | 300 g / 100 L su | Kardeşlenme ve sapa kalkma dönemi. En az 50 L / da su ile. |
Üzüm | 100 g / 100 L su | Çiçeklenme öncesi. |
Çeltik | 200 g / 100 L su | Kardeşleme başlangıcında ve 1 ay sonra. |
Mısır | 300 g / 100 L su | 4-6 yaprak döneminde en az 30 L / da su ile. |
Pamuk | 300 g / 100 L su | Taraklanmadan önce ve sonra. En az 30 L / da su ile. |
Şeker Pancarı | 70-100 g / 100 L su | 6 yaprak dönemi ve 1 ay sonra. |
Soğan | 200 g / 100 L su | 4 yaprak döneminde 14 gün arayla 3 uygulama. |
Yer fıstığı - Soya | 150 g / 100 L su | Çiçek tomurcuğu dönemi ve 10 gün sonra. |
Kavun, Karpuz | 150 g / 100 L su | Çıkıştan 1 ay sonra ve 1-2 hafta ara ile. |
Patates | 100 gr/ 100 L su | Çıkıştan sonra 14 gün arayla 3 uygulama. |
Fındık | 150 g / 100 L su | Yaprak teşekkülünde ve takiben 1 ay sonra. |
Süs Bitkileri | 50-100 g / 100 L su | Büyüme başlangıcı ve takiben 2 hafta ara ile. |
Toprak Uygulaması / Genel Tavsiye:
Sebzeler Süs Bitkileri | Meyve Ağaçları, (Ağaç büyüklüğüne göre) |
---|---|
0,2 - 0,5 kg / da | 20 - 100 g / bitki |
Her bir sorunuz, öneriniz ve geri bildiriminiz için sizi dinlemeye hazırız! Bize ulaşmanız için bir telefon yeterli:
* Bulunduğunuz bölge ile ilgili sorumlunun iletişim bilgileri için lütfen tıklayın.
Uzman kadroya ve son teknolojiye sahip laboratuarımızda TSE / ISO EN 17025 Standardının gerekliliklerine uygun olarak üretim yapmaktayız.
Web tasarım eKoza Dijital tarafından yapılmıştır.
Telif hakkı © 1987 – 2024 | Doktor Tarsa Tarım Sanayi ve Ticaret A.Ş. Tüm hakları saklıdır.
Çerezler, içeriği ve reklamları kişiselleştirmek, sosyal medya özellikleri sağlamak ve trafiğimizi analiz etmek için kullanılmaktadır. “Tüm Çerezleri Kabul Et” seçeneği ile tüm çerezleri kabul edebilirsiniz.