Bitkinin genel topraküstü yapısını iyileştirerek sağlıklı kök gelişimini destekler.

Tescil Belgesine ulaşmak için tıklayın.

TABİİ VE ORGANİK YOSUN ÜRÜNÜ

Kaliteli Ürün, Yüksek Verim Meyve tutumu artar.
  • Fotosentezin artması ile maksimum seviyede meyve tutumu ve erken gelişme için gerekli bitki şekeri üretimi sağlanır. Kaliteli verim artar.
  • Bitkisel üretimle bağlantılı meyve iriliği ve kalitesi artar.
  • Hasat sonrası meyvenin depolamaya ve bekletilmeye karşı dayanımı artar. Sağlıklı Kök Gelişimi.
  • Kılcal kök gelişimi arttırır.
  • Köklenmeyi teşvik ederek sağlıklı bitki gelişimini sağlar, dayanıklılığı artar.
  • Böylece üründen kazanç artar. Güçlü Bikti Yapısı.
  • Bitki besin maddeleri ve suyun bitkide iletimini ve yarayışlılığını arttırır.
  • Sağlıklı bitki gelişimi için gerekli olan şekerler, proteinler ve organik asitlerin üretimini arttırır.
  • Bitkideki hücre zarının, proteinlerin ve klorofillerin durağanlaşmasına yardımcı olur, böylece yaşlanmayı geciktirir.
  • Bitkinin koruyucu proteinler üretimine yardımcı olur, kolaylaştırır ve teşvik eder.
  • Bitkinin olumsuz çevre şartlarına direncini arttırır. Sağlıklı Yapraklar.
  • Olumsuz şartlara direnci arttırarak yeşil aksamın sağlıklı olmasını ve gelişimini destekler.
  • Bitkinin genel topraküstü yapısını iyileştirerek sağlıklı kök gelişimini destekler.

Kullanım Tavsiyeleri

Ürün Uygulama Zamanı Miktarı
Sera bitkileri için Dikimden itibaren 15-20 gün ara ile sezon boyunca 80 gr./da
Ispanak,Marul Çıkıştan veya dikimden 15-20 gün sonra 50 g/da
Fasulye v.b. Çıkıştan veya dikimden 15-20 gün sonra 50 g/da
Fasulye, Bezelye vb. 4-6 yaprak teşekkülünde, tam çiçeklenmede ve ilk dane oluşumunda olmak üzere 3 uygulama 70 g/da
Hububat (Buğday, Arpa) Kardeşlenme başlangıcında ot ilaçlarıyla beraber 100 g/da
Pamuk 4-5 gerçek yapraklı dönemde 70 g/da
Mısır Bitki 15-20 cm boylandığında, çapa öncesi 100 g/da
Meyve ağaçları (Yumuşak Çekirdekli) Fare kulağı döneminde ve meyve tutumundan 15-20 gün sonra 100 gr./100 lt. suya
Meyve ağaçları (Sert Çekirdekli) Çiçeklenme başlangıcında, tam çiçeklenmede, meyve tutumundan sonra ve hasattan 20 gün önce 100 gr./100 lt. suya
Narenciye Çiçeklenme öncesi ve meyve gelişme dönemi 100 gr./100 lt. suya


İçerik

Organik Maddeler: %30
Protein %06-07
Karbonhidratlar %30
Alginik asit %1,5
Mannitol %04-07
IAA %0,03
ABA %0,01
Betainler %0,04
Amino asid %0,15
Aclenin %0,02

Makro Elementler

Toplam Azot(N) %2
Fosfor(P) %3
Potasyum(K) %12
Kalsiyum(Ca) %0,2
Kükürt(S) %1,5
Magnezyum(Mg) %0,5
Sodium(Na) %1,8

Mikro Elementler:

Demir(Fe) 200ppm
Bakır(Cu) 6ppm
Mangan(Mn) 12ppm
Çinko(Zn) 100ppm
Bor(B) 100ppm
Molibden(Mo) 4ppm

Bize ulaşın

Antalya Organize Sanayi Bölgesi İkinci Kısım 22.Cadde No:10 07190 Döşemealtı